Luani dhe majmuni të punësuar në kopshtin zoologjik

Publikuar më 03/02/2014

-Te kam gjetur një pune…por duhet te vishesh si majmun dhe te hipësh neper peme kur te vijnë fëmijët.
Mire thotë ai, shkon aty dhe vishet si majmun
por duke kërcyer neper peme bie nga pema por bie ne kafazi i Luanit dhe filloi te bërtiste dhe  kërkonte ndihme,ndërkohë qe një zë i thotë:
– Po pusho mor gomar se do na pushojnë nga puna qe te dy.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply ZANFINA 11/02/2014 at 10:44 pm

    shkon ni njeri ne prishtin edhe e vet ni njeri qysh muj me ka lu ma shpejt te spitali ai personi i thot veq kaloje at rrugen qe nuk ka zebra edhe per 10 minuta je atje

  • Komento