Luani, demi dhe gratë e tyre

Publikuar më 08/08/2014

…Po po e dashur, po vij menjëherë. Çfarë po bej? Jam me demin po pimë nga një birre. Pothuaj mbaruam, vij për dy minuta. Çfarë te blej? Po mire, po kaloj nga supermarketi përpara se te vij për ne shtëpi.
Luani mbyll celularin, ndërsa demi qesh me ironi.
– Si ka mundësi, pyet i çuditur ai luanin, te merr gruaja ne telefon dhe ti i thua: po, mbarova, erdha menjëherë, po i blej te gjitha. Nuk mund t’i biesh me grusht tavolinës, te trashës zërin, unë jam burri, mbreti i xhunglës dhe mjaft me llafe?
Dhe luani qe i përgjigjet:
– Vëlla, mos i ngatërro gjerat! Gruaja tende është lope, e imja është luaneshe…!

Të ngjashme

Ska komente

Komento