Loto

Publikuar më 15/03/2011

Burri me vrap vjen në shtëpi dhe bërtet tek dera:
Gruaaaa… çka kishe bërë sikur unë të fitoja në loto?!
Do t’i kisha marrë gjysmën e parave dhe do të kisha lënë!
Burri nxjerrë nga xhepi 10 euro ia jep gruas dhe i thotë: Hajt tash baju!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento