“Lop mi lop”

Publikuar më 30/11/2014
Një burrë e thërriste gruan e tij gjithmonë lopë. Një ditë ajo hidhërohet shumë, e padit dhe e fiton rastin. Gjykatësi ia ndalon burrit që ta thërras ashtu, përndryshe shkon në burg. Kur arrin në shtëpi, gruaja fillon ta provokoj:
– Eeee, nuk guxon të më thërrasësh më lopë!
E burri ia kthen:
– Pusho, oj grua, mos më shtyj të të godas në mes brinjëve.

Të ngjashme

Ska komente

Komento