Loni dhe Mihali

Publikuar më 01/03/2017

Dy shokë na Lushnja, Loni dhe Mihali, (mos t’i mbesi hatri lushnjarëve, as Lonit e Mihalit) dalin partizanë. Pas disa kohësh çeta e tyre bie në përpjekje me gjermanët. Plumbat fluturonin gjithandej dhe 2 shokët u fshehën ku gjetën vend. Pas pak pyet Loni Mihalin.
– O Mihal.
– Hë ore – i thotë Mihali.
– Ç’erë ka gjaku ‘re.
– Era mut ka – përgjigjet Mihali që kishte hallin e tija.
– Po pse s’thua ti ‘re, qenkam plagosur un e!

Të ngjashme

Ska komente

Komento