Llojet e grave

Publikuar më 24/02/2014

Gratë ndahen në dy grupe: shtëpiaket dhe romantiket.
Nëse shohin pluhur mbi tavolinë, shtëpiaket e fshijnë menjëherë, kurse romantiket vizatojnë zemër…

Të ngjashme

Ska komente

Komento