Lindja e një femije tek ne dhe jashtë

Publikuar më 17/11/2014

Humor:

Lind një femijë në SHBA (Babi) : OMG what a beautiful baby!

Lind një femijë në Kosovë (Babi) : Shihja cfarë ftyre. Krejt si daja i vet. I ka gajt dajve.

Të ngjashme

Ska komente

Komento