Lepuri

Publikuar më 20/10/2011

Njëhere lepuri shkon në lokalin e ariut dhe I kërkon drogë. Ariu I thotë se nuk mbante drogë.

Për dy ditë me radhë ndodhi e njejta gjë. Ditën e tretë lepuri shkon përseri dhe I kërkon ariut drogë.

Ariu e nxjerr drogen dhe ia drejton lepurit. Në këtë kohë lepuri nxjerr distinktivin dhe I thotë:

“Policia, të zura me drogë”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento