Lepri

Publikuar më 22/02/2012

Vete lepri ne një bar, dhe i thotë ariut te lutem me jep pak drog , po ik o lepur i thotë ariu se nuk kam iken lepuri , kthehet te nesërmen ,o ari pak drog te lutem po ik o lepur se skam , po he mo i çik i çik epo i mbushet mendja ariut dhe gjen pak dhe i thotë na o lepur……DUART LART ANTIDROGA… -thot lepuri…

Të ngjashme

Ska komente

Komento