Le ta mbaroje ate qe filloi…

Publikuar më 28/12/2013

Prokurori:
– Kerkoj qe te pandehurit t’i jepet denimi maksimal sepse ka deshmuar se ka tentuar te vrasi vjeherren e tij!
Gjykatesi e shikon me dhembshuri te pandehurin dhe jep verdiktin:
– Ne baze te fakteve qe na jane dhene, mendoj se duhet ta lirojme dhe t’ia japim edhe nje shans…

Të ngjashme

Ska komente

Komento