Lakrat dhe patatet

Publikuar më 21/08/2014

Një nga bujtësit e një hoteli, u ankua tek pronari i tij për punën e kuzhinierit. Zotëri, çdo ditë hamë vetëm patate e lakra. U mërzita kështu!…
Pronari i përgjigjet:
– Mirë atëherë, po i them kuzhinierit, që t’ju gatuaj një ditë lakra dhe ditën tjetër patate…

Të ngjashme

Ska komente

Komento