Labi dhe Laluci

Publikuar më 29/03/2014

Labi kishte disa dele dhe donte ti dërgonte te ara e lalucit se nuk donte qe te harxhohej bari i arës se tij, dhe i tha:
-Ti ore surrat pastiço, merri delet e mia dhe kaloi nga ara jote.
Laluci me zgjuarsi i thotë posi i kaloje unë, dhe i kalon te gjitha delet ne pjesën me te thelle te lumit kështu qe delet u mbyten. Kur e merr vesh labi,thotë:
-Ore lapangjoz, pse mi mbyte delet ti? Nuk e dije qe ishte thelle aty?
-Po ca te bej unë, tha laluci. Unë pashe te kalonte një rose aty dhe uji i vinte deri ne mes.

 

Të ngjashme

Ska komente

Komento