Kush e ka nenen me te trashe

Publikuar më 17/04/2010

Ka qene Gjermani, Amerikani edhe Shqiptari edhe kane bere gare se cili e ka nenen me te trashe.
Gjermani thote: Nena ime kur futet ne dhome e merr krejt deren me vete…
Amerikani thote: Nenen time nuk e nxen dera me u fut ne dhome…
Dhe i vjen radha Shiptarit dhe u thote – Kur ja dergoj nenes sime breket ne pastrim kimik ata thone :
Ndalohet Parashuta

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply xhesika 26/06/2013 at 12:46 pm

    hhahahhaahahhaahahah bash qashtu asht nanen ma trash e ka shqiptari

  • Komento