Kursimtari

Publikuar më 08/01/2013

Hyri skotlandezi në kuvend të komunës dhe kërkon që ta ndërrojë mbiemrin.
– Më quajnë Mc Grow dhe dëshiroj ta ndërroj mbiemrin në Mc Larry.
– Por pse? – e pyet referenti i habitur.
– Ngase i gjeta rreth njëqind vizitkartela me emrin Mc Larry – përgjigjet ky.

Të ngjashme

Ska komente

Komento