Kur ta do, ta do

Publikuar më 16/02/2013

Burri fiton lotarinë dhe me vrap arrin në shtëpi për t’ia kumtuar lajmin gruas:
– Grua, kam fituar loto 200 mijë euro!
Nga gëzimi i madh, gruan e kap infarkti, shtrihet në dysheme dhe vdes.
Ndërsa burri thotë:
– Nganjëherë njeriut i ndodhin vetëm të mira në jetë…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply profesori 01/03/2013 at 6:59 pm

    kush eka vrare Esat Pashen?
    Nxenesit:Profesor ndoshta ata paradite se na jo …!!! Hyhyhhyhyhyh

  • Komento