Kur s’ta don, s’ta don!

Publikuar më 17/10/2011

Bisedojnë dy shokë:
“Si je?”
“Paj mos pyet shumë keq! Para tri javësh më vdiq gjyshi dhe mi la trashëgim dy milionë euro. Një javë më parë më vdiq halla të cilën e kam dashur shumë, e ajo ma la trashëgim një vilë në Brezovicë. Javën e kaluar më vdiq edhe gjyshja, e cila ma la tërë pasurinë. Por këtë javë – kur s’ta don s’ta don!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento