Kur nuk të njeh më as Zoti…

Publikuar më 24/01/2015

Sapo u rikthye ne jete, ajo vajti menjëherë te bej një operacion plastik dhe u be si vajze e re dhe i lindi dëshira qe ta shijonte tashme jetën.
Por kur del ne rruge e shtyp makina dhe ajo i ankohet Zotit:
– O zot, me the se do rroja akoma 15 vjet, por ti nuk me le as një dite?
Zoti i përgjigjet.
– Pse unë ta kam fajin? Kështu si je bere ti unë nuk te njoha fare”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento