Kur nuk të kupton burri

Publikuar më 07/01/2015

– S’kam çfarë të bëj, vërtet që nuk kuptohem dot me burrin
– Pse, çfarë ndodh i thotë shoqja
– Po ja, i thashë që s’dua ta shoh më
– Po ai çfarë tha?
– Thjesht, fiku dritën e dhomës dhe u shtri…

Të ngjashme

Ska komente

Komento