Kur merrni nje liber te keq dhe…

Publikuar më 30/06/2013

Blerti hyn në bibliotekë i nervozuar:

“Zotëri, ua kthej këtë libër koti, është një katastrofë e vërtetë,  ka tepër shumë personazhe por nuk ka as rrëfim e as ngjarje!”

“Po zotëri, por ju e paskeni marrë librin me numrat e telefonit!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento