Kur gruaja sillet mirë, prite më të keqen

Publikuar më 08/10/2013

Gruaja: I dashur, të bleva birra, çfarë po do për darkë? Sonte e ke ndeshjen apo, mund t’i thërrasësh shokët ta shikoni bashkë, pastaj mund të dilni…

Burri: A u prish shumë?

Gruaja: Jo shumë. Xhami përpara, parakolpi i majtë dhe retrovizori…

Të ngjashme

Ska komente

Komento