Kur djali del më dobiç se babai….

Publikuar më 16/12/2013

I biri e provon i pari supën por ajo ishte aq e nxehtë sa atij nisën ti rridhnin lotë nga sytë.
I ati e pyet – Përse qan o bir ?
I biri i fsheh të vërtetën duke iu përgjigjur: Mu kujtua nëna e vdekur!
Atëherë i ati hesht dhe fut edhe ai në gojë një lugë supë.
Supa tepër e nxehtë e bën edhe atë t´i dalin lotë nga sytë.
– Pse po qan o babë ? – E pyet i biri tinzar.
– Mu kujtua jot ëmë se çfarë kopili ka lënë i tha i ati!

Të ngjashme

Ska komente

Komento