Kur dehen binjakët…

Publikuar më 23/09/2013

Përshëndetje! Nga je?
– Nga Tirana.
– Edhe unë jam nga Tirana. Në ç’vit ke lindur?
– Në 1970.
– Uaaa, çfarë koincidence! Nuk mund ta besoj, edhe unë në 1970 kam lindur. Në ç’muaj?
– Në shkurt!
– Uaaa, e pabesueshme…! edhe unë në shkurt kam lindur. Në ç’ditë?
– 14.
– Uaaa, sa fortë! Nuk mund ta besoj! Edhe unë më 14 kam lindur.
…..
Në një moment hyn dikush dhe përshëndet baristin duke e pyetur për ndonjë të re.
Barmani: – Përsëri u dehën binjakët!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento