Kur burri shkëmben gruan me një alien…

Publikuar më 13/07/2014

Alienët, si mashkulli, ashtu dhe femra ishin shume te bukur, dhe aty për aty, çifti i njerëzve vendosi qe atë nate ta kalonin se bashku, burri me alienen, dhe alieni me femrën njeri. Ndahen neper dhoma te veçanta, dhe kur gruaja njeri kish mbetur vetëm me alienin, ajo nuk mbeti fare e kënaqur me përmasat “mashkullore” te tij. Duket alieni e kuptoi këtë dhe e qetëson duke i bere me shenje. Me pas ai me një te lëvizur, rrotullon veshin e djathte dhe përmasat…bëhen shume te mëdha. Joooo, thotë gruaja. Pa e lënë te vazhdoje gjate, ai përsëri rrotullon veshin e djathte dhe përmasat tashme janë aq sa duhet. Kalon nata dhe gruaja e pëlqeu shume, por ndërkohë shpreson qe po kështu te jete kënaqur edhe bashkëshorti i saj. Erdhi mëngjesi, pa pritur, dhe ashtu sikurse edhe erdhën, çifti alien u zhduk, ndërsa gruaja pyeti burrin e saj se si ja kaloi ai. Mire, i përgjigjet burri, bëmë dashuri, por nuk e kuptova dot se perse gjate gjithë natës ajo me rrotullonte veshët…

Të ngjashme

Ska komente

Komento