Kulmi

Publikuar më 18/11/2016

– Te kesh emrin Bardhi dhe te jesh i zi.
– Te kesh emrin ILIR dhe te jesh ne burg.
– Te kesh emrin Gezim dhe te jesh i trishtuar.
– Te kesh emrin Fatmir dhe te jesh fatkeq.
– Te kesh emrin Stela dhe te pish birra Tirana.
– Te kesh emrin Bukurie dhe te jesh e shemtuar.
– Te kesh emrin Drita e te mos kesh drita ne shpi.
– Te kesh emrin Shqiponja e te jesh si sorre.
– Te kesh emrin Lumturi dhe mos te jesh e lumtur.
– Te kesh emrin Pranvera e te kesh lindur ne dimer.
– Te kesh emrin Luan dhe te jesh si Lepur…

Të ngjashme

Ska komente

Komento