Kujdes shkallën

Publikuar më 23/08/2016

Gjatë funeralit të një muratori, një burrë i panjohur për familjen, po qante me të madhe. Gruaja e të ndjerit i afrohet dhe e pyet:
– Ishit shok i tij?
– Po!
– Kaq shumë e donit?
– Shumë, madje fjalët e fundit mi dedikoi mua…
– E çfarë ju tha?
– Kujtimo, mos e lëviz shkallën

Të ngjashme

Ska komente

Komento