Kualifikimi policor

Publikuar më 24/07/2012

Shefi i policisë i mbledh të gjithë policët dhe u thotë:
– Ju me shkollë të lartë, rendituni në rreshtin e parë. Ju me shkollë të mesme, në të dytin. Ju me shkollë fillore, në rreshtin e tretë.
Pasi renditen të gjithë mbetet një polic, i cili i drejtohet:
– E ne që nuk e kemi as shkollën fillore, ku të vendosemi?
– Aaa, ti qëndro pas meje!

Të ngjashme

Ska komente

Komento