Ku ta shikoj?

Publikuar më 21/06/2013

Dy bionde po ecnin në rrugë dhe njëra po i thotë tjetrës: Shiko atë qenin me një sy!. Kjo tjetra po e mbyll njërin sy dhe po i thotë: – Ku ta shikoj?

Të ngjashme

Ska komente

Komento