Ku ka ujë këtu

Publikuar më 15/09/2011

Një njeri ecë nëpër shkretëtirë dhe i lodhur për vdekje e i dehidruar e takon një beduin. “Ku ka ujë këtu?”
Beduini: “Kështu, ec drejtë në drejtim të dorës sime dhe të mërkurën kthehesh majtas…”!

Të ngjashme

Ska komente

Komento