Ku e ke gruan?

Publikuar më 16/06/2016

Takohen dy miq në det dhe njëri e pyet:
– Ku e ke gruan?
– Ja ku është zhytur në ujë, a e sheh sa e talentuar që është?
– Si po mendon e talentuar?
– Po, ja. Sot është mësuar të notojë dhe qe një orë po rri nën ujë pa frymë

Të ngjashme

Ska komente

Komento