Kriza e AC Milan

Publikuar më 25/06/2013

Një i dehur thyen rregullat e komunikacionit dhe e ndal polici:
– A e dini se keni kaluar në të kuqe? Kjo duhet t’u kushtojë 100 euro, patentë shoferin dhe tri pikë.
Vozitësi i nxjerr paratë:
– Ja 100 euro, kam para sa të duash.
– Mirë. E si do t’ia bëjmë me patentë shoferin?
– Merre edhe patentë shoferin se i kam tri të tjera në shtëpi…
– E si do t’ia bëjmë me tri pikët?
– Nuk e di… Falja Milanit!

Të ngjashme

Ska komente

Komento