Kravata

Publikuar më 01/12/2011

Një grua e re hyn në butik dhe thotë: Dëshiroj t’ia blejë burrit një kravatë, një të mirë e cila do t’ia hapte sytë.
Shitësja: Të gjitha kravatat ia hapin lehtë sytë burrave – vetëm duhet t’i shtrëngosh fort rreth qafës së tyre!

Të ngjashme

Ska komente

Komento