Kosova e premtuar

Publikuar më 31/03/2016

Po e shoh Kosovën e premtuar. Po e shoh Kosovën, në të cilën njerëzit mund të jetojnë me nder me pagën e tyre. Po e shoh Kosovën, në të cilën të rinjtë kthehen në vend se të ikin prej saj. Po e shoh Jezu Krishtin dhe jam duke biseduar me Elvisin në supermarket.

Të ngjashme

Ska komente

Komento