Korsia gabim

Publikuar më 22/06/2014

Njëri, pasi kishte pirë mirë e mirë, del nga lokali, futet në makinë, ndez radion e ashtu duke dëgjuar muzikë, niset. Në një moment ndërpritet muzika dhe nga radioja dëgjohet:
– “Vini re! Vini re! Në autostradën numër katër, një makinë po udhëton në korsi të kundërt!
– Çfarë një thua, moj, – foli shoferi, – këtu janë me mijëra…

Të ngjashme

Ska komente

Komento