Konkursi i pranimit te policeve…

Publikuar më 10/05/2016

Futet kandidati i pare, dhe e pyesin.
Komisioni :- Sa bejne 5 + 4 ?
Kandidati :- 9.
Komisioni :- Nuk pranohesh per polic!
Futet i dyti, dhe pyesin.
Komisioni :- Sa bejne 6+5?
Kandidati :- 11.
Komisioni :- Dil jashte, nuk pranohesh per polic!
Futet i treti, dhe e pyesin.
Komisioni :- Sa bejne 5+ 7?
Kandidati :- 1.
Komisioni :- Sa bejne 6+4?
Kandidati :- 1.
Komisioni :- Po mire, sa bejne 4+8?
Kandidati :- 1.
Komisioni ……ngrihet ne kembe, dhe i thone.
Komisioni :- Edhe nje pyetje te fundit, do te te bejme. Sa bejne 1+1 ?
Kandidati :- 1., pergjigjet perseri !
Komisioni :- Te lumte. Pranohesh ne radhet e policeve.
Motivacioni, -Kembengules dhe teper inteligjent !!!…

Të ngjashme

Ska komente

Komento