Koncerti

Publikuar më 26/01/2013

Shkon Hitleri në një kamp përqendrimi dhe u thotë të burgosurve se mund të zgjedhin “tri aktivitete të lira”:
1. Vaterpolo me qentë e detit.
2. Futboll në fushën e minuar.
3. Koncert.
Të burgosurit zgjedhin opsionin e tretë, ndërsa njëri nga ata e pyet Hitlerin se kush këndon.
– “Hansi dhe mitralozat” – përgjigjet ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento