Kompozitori i ri

Publikuar më 25/08/2014

Tek kompozitor Rossini u paragit një djaië i ri kompozitor. U hodhi një sy dorëshkrimeve e me të qeshur i tha:
– “Çucli kaq i ri në moshë dhe paskeni kompozuar melodi të vjetra…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento