Kompjuteri

Publikuar më 03/10/2009

Nje femer, teknike kompjuterash po ndihmonte nje djale qe te vinte ne pune kompjuterin. Pasi gjithshka po perfundonte teknikja i kerkon djalit te zgjedhi nje password. Djali per te bere pak lojra me vajzen i thote dua si password fjalen “penis”. Teknikja nuk reagoi dhe e shkruajti fjalen por u shkri nga te qeshurit kur pergjigja e kompjuterit ishte:
“PASSWORD I PAPRANUESHEM.NUK ESHTE I GJATE SA DUHET”

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply The End 04/10/2009 at 12:31 pm

    hahah shum e fort kjo bravoo.

  • Reply Liridon 21/10/2009 at 10:37 am

    shum e fort hahahahahahahahahahahhahaha

  • Komento