Koha moderne

Publikuar më 29/09/2016

Ishte koha kur femra dilte me breke,tuta sportive,dhe brekushe siper..
Sot jane po femrat lere qe sveshin breke por qe duan te heqin dhe lekuren per te dal sa me zbuluar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento