Kinezi i sëmurë

Publikuar më 12/09/2014

Nje kinez qe ishte ne pune tek nje shqiptar e merr ne telefon: “Une jo pune sot, sepse jo mire”.
Shqiptari i thot: “Une sa her qe nuk jam mire bej seks me gruan dhe behem me mire”.
Pas disa oresh kinezi shkon ne pune dhe i thote pronarit: “Une me mire, ke shtepi te bukur”

Të ngjashme

Ska komente

Komento