Kidnapimi

Publikuar më 05/10/2009

Takohen Rrusta e Shuli në aeroport dhe Shuli e pyet:
– Rrustë, tregomë allahile qysh mund t’i kidnapojnë aeroplanët kur janë kaq të mëdhenj?
– Dhe Rrusta ia kthen ?
Ore budala, nuk i kidnapojnë derisa janë këtu në tokë, por lart në qiell kur janë të vegjël.

Të ngjashme

Ska komente

Komento