Keshtu fike polici cigaren

Publikuar më 08/08/2014

Na ishte nje polic qe ruante shatervanin dhe cdo njeri qe kalonte behej kureshtar pse polici nje kembe e kishte te lagur dhe nje te thate.

Nje tip nga kureshtja e madhe qe kishte e shikon policin per disa minuta dhe shikon qe polici hidhte cigaren ne shatervan dhe e fuste kemben per ta fikur.

Të ngjashme

Ska komente

Komento