Këshilla

Publikuar më 15/09/2011

Nëna e nervozuar i bërtet së bijës: “Ja si është bërë rinia sot. Ende si ke 15 vjet dhe çdo natë me një djalë tjetër në disko. E as që të ka ra ndërmend ditëlindja e 30 e mamit”!

Të ngjashme

Ska komente

Komento