Këshilla e gjyshit

Publikuar më 30/12/2013

Gjyshi këshillon nipin:
– Mos merr grua të vejë, sepse e ka varrosur atë do të varrosë edhe ty. Mos merr grua të lëshuar, nuk i ka konvenuar atij, nuk të konvenon as ty. Dhe mos merr as vajzë të pamartuar, sepse po të kish pasur vlerë, e kishte marrë dikush tjetër.
– Po mirë gjysh, e kë të marr unë?
– Grua të martuar, nëse i konvenon atij, të konvenon edhe ty…

Të ngjashme

Ska komente

Komento