Kërkimi vazhdon

Publikuar më 03/05/2012

Një plakë dhe Sergio Ramos paraqiten tek engjëlli. Plaka ia nis e para:
– Unë jam lutur gjithmonë dhe nuk kam bërë mëkate. Besoj se e meritoj parajsën.
– Në rregull. Mund të hysh! – thotë engjëlli. E ti Sergio?
– Unë? Jo asgjë, vetëm kam ardhur pas topit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento