Kerkese per martese

Publikuar më 21/09/2014

Ai duke i kerkuar doren asaj…
Ai: Do te martohesh me mua?
Ajo: Ke apartament?
Ai: Jo, por..
Ajo: Ke BMW?
Ai: Jo, por..
Ajo: Rroge merr ne fund te muajit?
Ai: Jo nuk marr, por…
Ajo: Por, por..! Nuk ka por! Si te martohem me ty kur ne ke ato qe dua?
Ai largohet koke ulur dhe i habitur: Kam vile ne Tirane, vile ne Dhermi, vile ne Voskopoje dhe nje ne Bora Bora dhe ajo do apartament. Kam Porche, Ferrari dhe Mercedes. Eshte e cmendur, perse te ble dhe nje BMW???!! Dhe nga rroge ne fund te muajit… kur jam bankier?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento