Katastrofa

Publikuar më 03/03/2016

E pyet mësuesja nxënësin çka është katastrofa.
Thotë ai:
– Katastrofë është kur dhelpra i mbyt pulat.
Mësuesja:
– Kjo nuk është katastrofë, është dëm.
Të nesërmen mësuesja e përsërit pyetjen e njëjtë.
Djali përgjigjet:
– Katastrofë është kur shpërthen aeroplani me politikanë dhe bie në oqean.
Mësuesja:
– Bravo! Kjo është katastrofë!
Djali:
– Por nuk është dëm!

Të ngjashme

Ska komente

Komento