Kandidati për kryetar komune

Publikuar më 05/05/2016

Kandidati për kryetar komune ka mbajtur fjalim në një fshat:

-Deri në fshatin tuaj do të ju shtrojmë rrugë asfaltuese! Do ta ndërtojmë dhe ujësjellësin! Do të ndërtojmë edhe shkollë!

Dikush nga tavolina bërtiti:

-Por fshati nuk ka fëmijë!

-Edhe fëmijë do të ju bëjmë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento