Kamera e fshehur (Ne shitore te robave)

Publikuar më 08/12/2009

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply arianit 17/12/2009 at 3:33 pm

    a bon me ma dhon qito pse spo booon breeeeeeeee :d:d:d;D:

  • Reply admin 19/12/2009 at 2:41 am

    Tek mua funksionon shume mire por mund ta shohesh dhe ketu…

    http://www.youtube.com/watch?v=4I5PKjrT4LI

  • Leave a Reply to admin Anulo