Kafe llafe

Publikuar më 30/07/2015

Vjehrra e ulur pret qe nusja t’i sherbej kafen,dhe ishte pergatit qe te tregohet shum,,bashkohore”dhe pasi mori kafen i tha nuses:
-F.l.m.-(Faleminderit)te tregohej moderne!E nusja ia kthen:
-T.z.f…-(Ta zent frymen)Por vjerra nuk e kuptoj,dhe mbeti e kenaqur me pergjigjejen!

Të ngjashme

Ska komente

Komento