Ka kohë

Publikuar më 03/02/2015

Hyn brenda dhe provon nje pale por kepucet ishin pak te vogla.

Dhe i thote shitesit a keni nje numer me te madh se jane te vogla?

Shitesi i thot o Axh merre se duke i mbathur rriten.

Kurse Plaku pergjigjet-lëri aty, ruajmi kur te rriten vi i marr.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply medina 03/02/2015 at 11:35 pm

    ishte nje her nje njeri me emrina Nastradin,Nastradini ka tregime te bukura edhe desha te them se te shtin per te qeshur

  • Komento